Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomirba

Pomirili se Kosor i Josipović: 'Moramo surađivati!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josipović i Kosor su se složili da nemaju prava na ne razgovor, ne komunikaciju i ne suradnju.

Predsjednik Republike Ivo Josipović i predsjednica Vlade Jadranka Kosor istaknuli su danas kako je njihov jučerašnji sastanak bio uspješan te da su se složili oko toga da predsjednik Republike i predsjednica Vlade nemaju nikakvoga prava na ne razgovor, ne komunikaciju i ne suradnju. 'Razgovarali smo o mehanizmima buduće suradnje i načinu dogovora i usuglašavanja stavova' rekao je predsjednik Josipović nakon sjednice Državnog odbora za obilježavanje obljetnica.

Pročitajte i ovo Uloga društvenih mreža - 1 Izbori su sve bliže Kupuju se Vijetnamci i vrijeđa opozicija, a što o kampanji na društvenim mrežama kažu glasači? "To nije politika, to je onda zabava" David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije"

>> VIDEO: Josipović i Kosor popili kavu u zagrebačkom kafiću

'Otvoreno smo razgovarali o manjim i većim problemima posljednjih dana i dogovorili se oko načina na koji ćemo funkcionirati', rekla je Kosor. Ne moramo oko svega imati ista stajališta, ali surađivati moramo i hoćemo, poručila je Kosor. Na sjednici Državnog odbora za obilježavanje obljetnica bilo je po riječima premijerke Kosor razmatrano kako će se obilježiti obljetnica 'Bljeska', Dana Hrvatskog sabora i sve ostale do obilježavanja obljetnice 'Oluje'.

Dogovorili smo se o programu, a sve će svečanosti odvijati prema prošlogodišnjim scenarijima iako je nešto i dodano, rekla je Kosor. Istaknula je kako žele da to bude obilježavanje u ozračju svečanosti kakve te obljetnice i zaslužuju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene