U rubrici (Ne)formalno Tatjana Krajač ugostila je ministricu znanosti, obrazovanja i sporta Blaženku Divjak


Ministrica Blaženka Divjak u emisiji (Ne)formalno je Tatjani Krajač otkrila kako je mama na nju utjecala pri odluci da uđe u Vladu. ''Od malih nogu je bratu i meni usađivala je osjećaj odgovornosti. Čovjek razmišlja, stalno prigovaramo i mislimo da se nešto može, ne može. Pa onda kad imate priliku, ajmo vidjeti da se može'', ispričala je Divjak.

Vezani članci Ministrica Divjak s učenicima (Foto: Ministarstvo obrazovanja) - 1 Divjak primila učenike zabrinute zbog nove državne mature: "Prije uvođenja održat ćemo i jednu probnu maturu" Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL S lažnom diplomom više od 20 godina predavala engleski, otkrivena i lažna svjedodžba kuharice

Od malih se nogu i zaljubila u matematiku, čak još prije nego je krenula u školu. ''Kad sam išla u školu pisati nisam znala, ali zbrajanje i oduzimanje mi je odlično išlo'', rekla je ministrica Divjak. No, nije znala odmah hoće li studirati matematiku, jer se dvoumila između matematike i književnosti.

U njezinoj imovinskoj kartici nisu navedeni krediti. ''Nemam skupih hobija, auto mi je star deset godina. Financijska pismenost kod mene je ok'', rekla je Divjak.

Što je još rekla ministrica Divjak pogledajte u priloženom videu.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr