Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao mladić

Šesti dan potrage za Rinom Bralom, sestra i prijatelji ne odustaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
GSS je rasporedio sve koji su se uključili u potragu u grupe i svaka je dobila po jednog vođu iz GSS-a.

Potraga za nestalim Rinom Bralom nastavljena je u četvrtak, a u potragu se uključio veliki broj prijatelja, vatrogasaca, policije i lovaca.

Pročitajte i ovo Arian U Njemačkoj Velika potraga za nestalim autističnim dječakom (6): Arian ne reagira na verbalne pozive, policija morala posegnuti za kreativnim mjerama Danka Ilić tijelo nije pronađeno Rekonstrukcija monstruoznog ubojstva malene Danke: Ovo je i dalje najveća enigma

'GSS nas je rasporedio u grupe, svaka grupa ima svog vodiča i pratimo njegove upute. Ima nas dvadesetak u grupama, dvadesetak lovaca i desetak policajaca, ali i puno drugih ljudi', rekla je Matea Brala, Rinova sestra, koja je pokrenula potragu za bratom.

Obustavljena velika potraga za Rinom: Nestalog mladića tražili prijatelji, HGSS i DVD

Novih službenih informacija o nestalom Rinu nema, a na Facebook stranici koju je pokrenula Matea javilo se puno ljudi, ali s neprovjerenim informacijama.

Rino Brala zadnji je put viđen u petak oko 01:00 sat ujutro u Kraljevici kod caffe bara 'Captain Hook' kada je krenuo pješice kući na Oštro.

Rino je 175 cm visok, smeđe kose i kestenjastih očiju, srednje tjelesne građe. Ako itko ima ikakvih informacija o Rinu, neka se javi na Matein broj 051/282-090 ili na broj 192.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene