Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li ga vidjeli?

Obustavljena velika potraga za Rinom: Nestalog mladića tražili prijatelji, HGSS i DVD

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rino Brala posljednji je put viđen u petak u Kraljevici. Otada mu se gubi svaki trag.

Nestalog mladića, Rinu Brala, tražila je njegova sestra, koja je pokrenula potragu za njim. U potragu su se uključili i HGSS, vatrogasci Kraljevica, te mještani, potvrdio nam je Rinov očuh.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

'SUTRA U 08:00 UJUTRO DA STE SVI ISPRED CRKVE, IDEMO U POTRAGU I NE STAJEMO DOK GA NE NAĐEMO!', napisali su u ponedjeljak članovi njegove obitelji na Facebooku.

Novih informacija o nestanku mladog Rina za sada nema. Njegova sestra Matea u utorak je cijelo jutro s prijateljima i mještanima tragala za nestalim bratom na području Oštra. 

Potraga, koja službeno nikada nije ni pokrenuta, je za sada obustavljena dok se ne saznaju neke nove informacije.

'ISKRENO HVALA SVIMA koji su tražili s nama. Nažalost ili srećom, nismo ništa našli. O daljnjim potragama još ne znam ništa, sve ću objaviti na vrijeme. Uspjeli smo skupiti neslužbeni GSS, DVD Kraljevica i mnogo zabrinutih građana, od kojih neki još uvijek lijepe plakate po široj okolici i pretražuju teren', napisala je na Facebook grupi Matea Brala, sestra nestalog Rina.

>>Jeste li vidjeli ovog mladića?

Podsjetimo, Matea Brala putem Facebooka traži pomoć građana u pronalasku svog 21-godišnjeg brata Rina Brale koji je zadnji put viđen u petak oko 01:00 sat ujutro u Kraljevici kod caffe bara 'Captain Hook' kada je krenuo pješice kući na Oštro. Ta Facebook grupa ubrzano prikuplja veliki broj novih članova.

Rino je 175 cm visok, smeđe kose i kestenjastih očiju, srednje tjelesne građe. Ako itko ima ikakvih informacija o Rinu, neka se javi na Matein broj 051/282-090 ili na broj 192.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene