Nastavlja se predizborna prepirka Mosta i HNS-a.


Nakon što je Most objavio da će za eventualnu suradnju tražiti jamstva od drugih političkih stranaka, HNS je uzvratio tražeći jamstva od Mosta kao "preduvjet za svrsishodno i učinkovito sudjelovanje u izvršnoj vlasti". Mostovci nakon svega tvrde da neće sudjelovati u vlasti s narodnjacima.

Vezani članci Slika nije dostupna 8 trenutaka po kojima ćemo pamtiti lokalne izbore Slika nije dostupna Dan koji je uzdrmao Vladu: Hladnokrvno razrješenje ministara i još 9 važnih događaja

'Nemam namjeru bilo što poručivati gospodinu Vrdoljaku, milsim da su njegovi postupci dok je bio ministar dovoljno pokazali o kome se radi i na kakav način taj čovjek radi', rekao je Božo Petrov.

'Prva je Hrvatska nardona stranka se ustala od stola i rekla mi sa Mostom nećemo u koaliciju prije godinu dana. Zato što smo znali da će biti loše. Da ne valjaju, da ne znaju raditi, da nemaju iskustva. Čak su i zločesti, i zlonamjerni', poručio je Ivan Vrdoljak. (Hina)

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju