Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVAĐA MOSTA I HNS-A

'Znali smo da ne valjaju, da ne znaju raditi. Čak su i zločesti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavlja se predizborna prepirka Mosta i HNS-a.

Nakon što je Most objavio da će za eventualnu suradnju tražiti jamstva od drugih političkih stranaka, HNS je uzvratio tražeći jamstva od Mosta kao "preduvjet za svrsishodno i učinkovito sudjelovanje u izvršnoj vlasti". Mostovci nakon svega tvrde da neće sudjelovati u vlasti s narodnjacima.

Pročitajte i ovo Božo Petrov, predsjednik Mosta Za Dnevnik Nove TV Petrov otkrio što će Most napraviti ako bude jezičac na vagi između HDZ-a i SDP-a: "Ako nas budu trebali..." Andrej Plenković Biografija predsjednika HDZ-a Tko je Andrej Plenković? Oborio je rekord Ive Sanadera i promijenio 30 ministara, a fotelja mu se trese zbog jednog čovjeka

'Nemam namjeru bilo što poručivati gospodinu Vrdoljaku, milsim da su njegovi postupci dok je bio ministar dovoljno pokazali o kome se radi i na kakav način taj čovjek radi', rekao je Božo Petrov.

'Prva je Hrvatska nardona stranka se ustala od stola i rekla mi sa Mostom nećemo u koaliciju prije godinu dana. Zato što smo znali da će biti loše. Da ne valjaju, da ne znaju raditi, da nemaju iskustva. Čak su i zločesti, i zlonamjerni', poručio je Ivan Vrdoljak. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene