Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvoreno za javnost

Nastavljeno suđenje ocu monstrumu s Paga: Priznao je sve i kazao - "Ne znam zašto sam to učinio..."

Počelo suđenje ocu s Paga
Počelo suđenje ocu s Paga Foto: DNEVNIK.hr
Na Županijskom sudu u Zadru nastavljeno je suđenje za nezapamćeni zločin na Pagu.

Pedesetčetverogodišnjak koji je u veljači s balkona kuće, visine gotovo pet metara, bacio svoje četvero djece i kojega se tereti za višestruki pokušaj ubojstva, iznio je danas svoju obranu i priznao da je to učinio, kao i da ne zna zašto, rekao je njegov odvjetnik Branimir Zorica.

Pročitajte i ovo Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca Ilustracija I nije joj prvi put Pijana Ivana pobacala dečku odjeću s balkona: Pogledajte kakvu je kaznu dobila

Hrvatsku je početkom godine šokirao ovaj nezapamćeni zločin, koji se dogodio na Pagu, u kući u kojoj su bili podstanari. Dvoje djece zadobilo je teške ozljede, a dvoje lakše.

Suđenje, koje je zbog zaštite žrtava zatvoreno za javnost, počelo je 11. prosinca. Tada nije bilo iznošenja obrane, a saslušan je jedan svjedok.

Iduće ročište zakazano je za 21. siječnja iduće godine. Za ovo kazneno djelo maksimalna kazna zatvora je 50 godina. Ipak, Hrvoje Visković, glasnogovornik Županijskog suda, kazao je nakon pripremnog ročišta koje je održano u rujnu kako je "za očekivati da 54-godišnjak zbog bitno smanjene ubrojivosti neće dobiti maksimalnu kaznu zatvora od 50 godina".


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene