Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Zatvoreno za javnost

U Zadru počelo suđenje ocu monstrumu s Paga: Iskaze će dati svjedoci i psihijatrijski vještak

54-godišnjak s Paga u veljači ove godine šokirao je Hrvatsku kad je s balkona visine gotovo pet metara pobacao svoje četvero djece. Dvoje od njih bilo je teško ozlijeđeno, a dvoje je pretrpjelo lakše ozljede. Sudi mu se za četverostruki pokušaj ubojstva.

Na Županijskom sudu u Zadru u 9:30 počelo je suđenje ocu s Paga koji je u veljači ove godine s prvog kata kuće u Pagu pobacao svoje četvero djece. Suđenje je zatvoreno za javnost, a optužen je za kazneno djelo četverostrukog pokušaja ubojstva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ništa od 50 godina Suđenje monstrumu s Paga: "Za očekivati je da zbog bitno smanjene ubrojivosti neće dobiti maksimalnu kaznu zatvora" Policijski očevid (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) - 3 PRIJETI MU 50 GODINA ZATVORA Potvrđena optužnica protiv oca koji je na Pagu bacio djecu s balkona, suđenje počinje ujesen

Danas nije bilo iznošenja obrane, saslušan je jedan svjedok, a iduće ročište zakazano je za 17. prosinca.

Muškarac (54) oko 6 ujutro 28. veljače 2019. bacao je jedno po jedno dijete s balkona visine gotovo pet metara.

"Jutros smo dobili poziv Hitne pomoći da nam voze četvero povrijeđene djece s Paga. Zaprimili smo ih oko 8:15. Na hitnom prijamu obradili smo ih te se ispostavilo da je dvoje djece vrlo teško ozlijeđeno, riječ je o djevojčicama od 7 i 8 godina. Drugo dvoje djece, u dobi od 3 i 5 godina, primili smo s lakšim ozljedama i oni su zaprimljeni na Odjel dječje kirurgije", rekao je tada ravnatelj Opće bolnice Zadar dr. Željko Čulina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene