Obavijesti Video Pretražite Navigacija
temperature rastu

Nakon zastrašujućih pijavica vraćaju se većinom sunčani dani. Ipak, s vikendom stižu male promjene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Intenzivna promjena vremena donijela nam je snažna grmljavinska nevremena, pijavice, velike količine kiše koje su zatim često u priobalju uzrokovale bujične poplave.

U utorak će jutro biti sunčano, osobito na Jadranu, dok je u kopnenim predjelima rijetko moguće i malo kiše ili poneki pljusak. Uz obalu će puhati slaba do umjerena bura, a temperatura će na kopnu ugodna, od 15 do 19, dok će na moru biti između 19 i 24 stupnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Novo pogoršanje je pred nama, ali neki će u lijepom vremenu ipak uživati duže: Meteorolog donosi detalje Ilustracija Vremenska prognoza Oblaci i kiša još će kratko potrajati, a doznajte hoće li na Uskrs zasjati sunce

U nastavku dana vrijeme će biti dosta sunčano, ali i rijetko nestabilno pa je moguć tek pokoji pljusak. Uz uglavnom slab vjetar, temperatura će biti oko 30 stupnjeva.

Na istoku će biti djelomice sunčano, ali uz više oblaka moguć je i tek rijetki kraći pljusak. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak, a temperatura će i tu biti oko 30 stupnjeva.

Poneki kraći pljusak moguć je i u gorju te unutrašnjosti Istre, dok će na moru biti uglavnom sunčano. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak, a temperatura će biti od 27 do 31 stupnja.

U Dalmaciji će biti većinom sunčano, nešto nestabilnije jedino u zaleđu, gdje bi mogao pasti poneki pljusak. Uz slab do umjeren sjeverozapadnjak tijekom dana će se mjeriti između 29 i 33 stupnja.

More je nakon te promjene ugodno toplo, od 22 do 27 stupnjeva.

Na kopnu će uz više sunčana vremena UV indeks biti visok ili vrlo visok. Do vikenda se vrijeme neće previše mijenjati, bit će djelomice sunčano, do petka uz rijetke pljuskove, a zatim će oni u petak biti nešto češći.

Na moru će tjedan protjecati uz sunčano i vruće vrijeme, ali uz 30-ak stupnjeva ipak neće biti neizdrživo vruće, a osvježenje će donositi umjereni vjetar. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene