Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na Thompsonov koncert danas i bez ulaznica!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bez incidenta 50-ak tisuća ljudi, koliko ih je došlo sinoć na koncert Marka Perkovića Thompsona, otišlo je s Maksimira kada je pjevač preko megafona objavio da se zbog olujnog nevremena koncert odgađa za večeras u 21 sat.

Naš novinar na terenu obavijestio nas je da su organizatori odgodili Thompsonov koncert i to zbog obilne kiše. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Video snimka s koncerta Thompsona Slika nije dostupna Thompsona vole zbog glazbe, a ne politike

Nakon odgode koncerta sazvana je konferencija za novinare na kojoj se Thompson osobno ispričao zbog odgode koncerta i zbog neprimjerenog ponašanja organizatora prema novinarima kojima nije bio omogućen pristup novinarskoj loži.

Organizatori, a i sam Thompson na konferenciji su potvrdili da je dobar dio njihove opreme uništila kiša, te da zbog oštećenja kablova nisu mogli garantirati sigurnost gledateljima niti sudionicima na pozornici.

Također su najavili da će zbog osoba kojima su bile oštećene karte sutra na stadionu u Maksimiru biti osiguran jedan ulaz na koji će biti moguće koncertu pristupiti i bez ulaznce.

Saznali smo da su unatoč silnim službenim zabranama unošenja predmeta koji bi mogli vrijeđati i omalovažavati osjećaje građana, na koncert ipak pristigli i oni koji se toga nisu pridržavali.

U gomili ljudi koji su došli na koncert nekolicina ih je zatrebala i liječničku pomoć, te je hitna pomoć imala nekoliko intervencija. 

Od poznatih Thompsonovih obožavatelja vidjeli smo Antu Đapića, Dragana Primorca, Peru Kovačevića, Ljubu Ćesića Rojsa, pa i Viktora Dragu.

Koncert će se održati sutra u isto vrijeme ukoliko vremenske prilike Thompsonu opet ne pomrse planove.

>>
Thompsona vole zbog glazbe, a ne politike 

>> Thompsonov koncert osiguravat će 450 redara

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene