Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez ikakve signalizacije

Na pruzi magla, djeca, traktori i kamioni, a rampa već tjedan dana ne radi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već tjedan dana vlakovi prolaze preko državne ceste Otočac-Gospić bez da se spusti rampa.

Pokvarila se cijela svjetlosna i zvučna elektronika na dijelu državne ceste Otočac-Gospić. A na pruzi i magla i djeca i traktori i kamioni. „Sramota, sramota, već osam dana vlakovi tu sviraju po pola sata, nije dobro, ja ne znam što se događa. Da je bio bilo kakav kvar, već je trebao biti otklonjen“, kaže Milan Kolak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važni napredak Napravili levitirajući vlak koji vozi po običnoj pruzi: Moći će razviti brzinu do 200 kilometara na sat Prijava DORH-u zbog vlaka - 4 Poslana prijava DORH-u Adventski vlak koji nije vozio uznemirio duhove: "Sve je zamaskirano u proračunu"

Ne spušta se rampa, ne radi svjetlosna ni zvučna signalizacija.

Pitali smo HŽ infrastrukture kad će rampa u Perušiću opet biti spuštena. „Poštovani, o točnom vremenu otklona kvara na pružnom prijelazu Perušić moći ćemo vas izvijestiti tijekom današnjeg dana nakon što, od tvrtke koja je dužna otkloniti kvar, zaprimimo procjenu“, poručuju iz HŽ-a te dodaju kako na toj dionici prosječno prometuje deset vlakova.

Stanovnici obližnjih mjesta su zabrinuti i strahuju za svoju djecu. „Ideš preko pruge neispravne, a magla je ne vidi se, da se ne bi nešto dogodilo ima starijih vozača, koji slabije vide i čuju pa da se ne bi dogodila neka tragedija“, kaže Vlado Tomaić. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene