Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kao sardine

Ma ne, nema tu nikoga: Policiju uvjeravao da je zatvorio kafić pa u skladištu našli 13 gostiju. Među njima i 69-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik bara kao i gosti dobili su prijave, a jedan od njih je i napao policajce koji su bili u kontroli.

Slovenska policija u jednoj od racija krajem prošlog tjedna ušla je u ugostiteljski objekt u Ljubljani koji je radio unatoč zabrani. Ispred kafića bilo je nekoliko ljudi, no vidjevši policiju kako prilazi, posakrivali su se - u skladište.

Pročitajte i ovo Igor Vidić, brat blizanac nultog pacijenta U Hrvatskoj Nulti COVID-19 pacijent prije četiri godine pod rotirkama odveden u bolnicu: "Traumatično iskustvo gdje se preko noći okrenuo svakodnevni život" QR kod za digitalnu zelenu potvrdu - 2 Zadržavanje od 20-ak sekundi Božinović na Bregani pokazao kako se prelazi granica s COVID potvrdom i otkrio koliko je ljudi s njom ušlo u zemlju

Da stvar bude još nevjerojatnija, vlasnik je policajce uvjeravao da bar ne radi i da nema apsolutno nikoga.

Ipak su ušli u objekt i zgurane u skladištu našli čak 13 osoba, u dobi od 17 do 69 godina. Jedan od njih je čak napao policajce. Društvo se u prostoru od samo četiri kvadratna metra družilo uz alkohol unatoč zabrani, pa vlasniku slijedi prijava. Maske su za njih također bile nepoznat pojam.  

Prijavu su dobili i veseli gosti, a onaj koji je napao službenike i dobio je i prijavu zbog kršenja javnog reda i mira, piše 24ur.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene