Cijela regija oplakuje glazbenika kakav će se teško ponoviti na ovim prostorima. Do 22 sata u pulskoj Areni puštat će se njegove pjesme. Za ovaj je grad Đorđe Balašević bio posebno vezan.

Galerija


Za Pulu i Istru ovaj svestrani kantautor imao posebne emocije pa je tako prvi koncert u Republici Hrvatskoj Đorđe Balašević održao 2001. godine upravo u pulskoj Areni.

''Kad je započeo koncerte u Hrvatskoj, započeo je ovdje u Areni 2001. godine i to je bio humanitarni koncert za Opću bolnicu Pula'', rekla je Elena Puh, zamjenica gradonačelnika Pule.

Ne znajući da će mu to biti jedan od posljednjih koncerata, Balašević je u kolovozu 2019. godine tisućama obožavatelja, također u pulskoj Areni, priredio nezaboravan spektakl.

Olivera Balašević - 2 Đorđa su jednom pitali je li se ljubav s Oliverom potrošila, a njegov vam odgovor samo može izmamiti osmijeh na lice

Đorđe i Jovana Balašević Jovana Lola Balašević podijelila emotivnu objavu posvećenu ocu pa u trenu sve ostavila u suzama

Dodaju kako su tim povodom večeras pulska Arena i veliki rotor u Šijani osvijetljeni prigodnom bijelom bojom. Popularni vojvođanski kantautor i pjesnik, poznat po brojnim baladama i šansonama, umro je u petak u 68. godini od upale pluća izazvane koronavirusom. 

Bio je velik čovjek velikoga srca, a njegov grob u Novom Sadu zasigurno će posjećivati mnogi. 

Više informacija možete pogledati u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr