Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najavljeno loše i hladno vrijeme zahvatilo je i Makarsko primorje - u Makarskoj jutros je izmjereno šest Celzijevih stupnjeva, a na Biokovu je je 40 centimetara snijega uz minus osam Celzijevih.


Na obližnjem Biokovu, na najvišem vrhu Svetom Juri, "čini se kao da je vrijeme od Božića a ne marča", kazao je dežurni tehničar na odašiljaču dodajući kako se temperatura spustila na minus osam stupnjeva Celzija.

Vezani članci Snjegovići Njegovi snjegovići su nepošteni prema svim susjedima: ''Tata, zašto ti ne možeš tako?'' Zaleđena cesta Brza reakcija spriječila sudar na zaleđenoj cesti, gledali su se u oči dok su pokušavali izbjeći nesreću

Snijeg na Biokovu od jučer neprestano pada i visina mu je četrdesetak centimetara, u nanosima jos i više. Ujedno, snijeg koji je padao protekle noći spustio se sasvim nisko i na primorski dio Biokova, što nije uobičajeno u ovo doba godine.

Mediji su danas javili da je sniježilo čak i na otocima Braču i Hvaru te na Pelješcu, a Radio Dalmacija je izvijestio i da je jučer na dubrovačkom području podno olujnih oblaka zabilježeno čak 12 pijavica.