Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na Biokovu -12

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na najvišem vrhu Biokova, Svetom Juri, temperatura se jutros spustila na 12 stupnjeva ispod nule, i to je najniža temperatura jutros izmjerena u Hrvatskoj.


Na Biokovu nema snijega, a niska temperatura poput jutrošnje nije uobičajena u ovo doba godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg! Suludo vrijeme - 3 Suludo vrijeme Promjena vremena stigla je u Hrvatsku: Temperatura će se negdje spustiti čak za 20 stupnjeva

U Makarskoj je jutros izmjerena temperatura od 4 stupnja Celzija, a na Makarskom primorju jaka bura koja puše prosječnom brzinom od 55, a na udare i do 90 kilometara na sat, ne pričinja osobite teškoće u prometu, izvijestili su u Gradskom centru 112 Makarska.

Naime, nakon jučerašnjeg cjelodnevnog prekida trajektnog prometa između Makarske i Sumartina na otoku Braču zbog jakog vjetra, jutros u 6 sati na toj je liniji uspostavljen redoviti trajektni promet.

Na državnoj cesti D8 kod Baškog Polja i na Dupcima kod Brela vozačima se preporuča opreznija vožnja zbog mogućih jačih bočnih udara vjetra. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene