Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministarstvo Vanjskim poslova i europskih integracija demantiralo je navode bosanskih medijia da je uložilo službenu notu u kojoj izražava prosvjed zbog tretmana premijerke Kosor prilikom posjeta susjednoj BiH.


'Nikakva nota nije slana Ministarstvu sigurnosti BiH od strane Ministarstva vanjskih poslova. Čuli smo se s gospodinom Mehunom koji kaže kako ni Vlada RH nije reagirala notama. I oni spremaju demantirati tu vijest', rečeno nam je iz glasnogovorništva MVPIE-a.

Vezani članci Željko Komšić Komšić u pismu upućenom EU-u optužio Hrvatsku i Srbiju da se miješaju u unutarnja pitanja BiH Koronavirus u Sarajevu Novi crni rekord unatoč strogim mjerama: Susjedi bilježe najveći broj zaraženih od izbijanja epidemije

>> MVP prosvjedovao jer su u BiH Kosor tražili putovnicu?

Podsjetimo, jučer je bosanski Pincom ekskluzivno objavio kako posjeduje službenu notu Ministarstva vanjskih poslova Republike Hrvatske u kojoj se izražava prosvjed zbog tretmana premijerke Republike Hrvatske Jadranke Kosor prilikom nedavnog posjeta Bosni i Hercegovini. Navodi se kako je hrvatsko ministarstvo izrazilo nezadovoljstvo jer je premijerka Kosor pri ulasku u BiH morala pokazati putovnicu.