Obavijesti Video Pretražite Navigacija
traže se motivi

Kolega muškarca koji se zapalio na Markovu trgu: "Bio je uvijek dobre volje, jedino znam da je imao..."

Ilustracija
Ilustracija Foto: Damjan Tadic/Cropix
Muškarac koji se zapalio ispred Vlade živi u Koprivnici. Doznaje se da je radio u HŽ-u.

Muškarac koji se danas polio benzinom i zapalio ispred Banskih dvora živi u Koprivnici, neslužbeno doznaje Podravski list

Bio je zaposlen u HŽ-u i otišao u mirovinu, a navodno je bio i hrvatski branitelj. Oni koji ga poznaju kažu da dosad nije pokazivao nikakve znakove u ponašanju da bi učinio nešto takvo. 

"Bio je uvijek dobre volje, zafrkant i zaista je teško zamisliti da bi se odlučio za nešto takvo. Jedino znam da je imao ozbiljnu operaciju želuca nedavno", rekao je bivši kolega unesrećenog muškarca.

Liječnici su kazali da se muškarac bori za život jer mu je opečeno gotovo cijelo tijelo. 

Pročitajte i ovo Doktorica Štajminger o spaljivanju na Trgu svetog Marka saborska liječnica Doktorica otkrila privatne detalje o muškarcu koji se zapalio pred Vladom: "Vikao je - vrećica, vrećica"

Pročitajte i ovo Muškarac se zapalio na Markovu trgu Prizori užasa Saborski zastupnik svjedočio užasu na Markovu trgu: "U šoku sam, ne mogu doći sebi"

Pročitajte i ovo Zapalio se muškarac na Markovom trgu užasan prizor UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Scene užasa na Markovu trgu

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na Markovom trgu gdje se zapalio muškarac - 1 Zapalio se muškarac Plenković vidno šokiran izišao na Markov trg: Svjedočio strašnim scenama, odmah je nazvao jednog ministra

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili ste u potrazi za pravom odlukom, nemojte se ustručavati pitati za pomoć. Možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb: Nazovite na telefon 01-2376-470 od 0 do 24 sata. U Centar za krizna stanja pri KBC-u Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Psihološki centar TESA: Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22 sata ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene