Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prizori užasa

Saborski zastupnik svjedočio užasu na Markovu trgu: "U šoku sam, ne mogu doći sebi"

Muškarac se zapalio na Markovu trgu
Muškarac se zapalio na Markovu trgu Foto: Patrik Macek/Pixsell
U trenucima kada su se na Markovu trgu odigravale scene užasa, tamo se zatekao zastupnik stranke Možemo! Damir Bakić. Potresen je zbog događaja kojem je svjedočio.

U stravičnim trenucima kada se na Markovu trgu ispred zgrade Vlade zapalio čovjek, ondje se zatekao zastupnik stranke Možemo! Damir Bakić. Kako je ispričao za DNEVNIK.hr, on je upravo bio izišao iz zgrade Gradske skupštine, a na Markovu trgu sve je još bilo mirno. Nije bilo naznake da će se upravo u idućim sekundama odigrati dramatične scene.

"Nije se čula nikakva vika, žamor ili nešto slično. Barem ja nisam ništa čuo. Odjednom sam vidio buktinju. Zamislite užas kada shvatite da je u plamenu čovjek. U šoku sam, ne mogu doći sebi", rekao je u telefonskom razgovoru potreseni Damir Bakić, koji je vidio trenutak u kojem se nesretni muškarac počeo polijevati benzinom.

Nakon što je shvatio što se događa, Bakić je otrčao do zaštitara u Skupštini kako bi ih upozorio na ono što se događa i pozvao pomoć, ali su, dodao je, bili brži policajci iz Banskih dvora, koji su dotrčali s vatrogasnim aparatima.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na Markovu trgu gdje se zapalio muškarac - 3 u tijeku istraga Vlada reagirala na strašan čin zapaljenja: "Svi smo potreseni..."

Pročitajte i ovo Doktorica Štajminger o spaljivanju na Trgu svetog Marka saborska liječnica Doktorica otkrila privatne detalje o muškarcu koji se zapalio pred Vladom: "Vikao je - vrećica, vrećica"

Ako se vi ili netko vama blizak suočavate s određenim psihološkim poteškoćama ili ste u potrazi za pravom odlukom, nemojte se ustručavati pitati za pomoć.

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb: Nazovite na telefon 01-2376-470 od 0 do 24 sata.

Psihološki centar TESA: Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22 sata ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr.

Pročitajte i ovo Dinko Vidović najnovije informacije Liječnici objavili detalje o muškarcu koji se zapalio: "Opečeno mu je gotovo cijelo tijelo, takav slučaj godinama nismo imali"

Aktualno UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Scene užasa na Markovu trgu Zapalio se muškarac na Markovom trgu Zapalio se muškarac na Markovom trgu Foto: Patrik Macek/Pixsell Zapalio se muškarac na Markovom trgu Zapalio se muškarac na Markovom trgu Foto: Patrik Macek/Pixsell Čovjek se zapalio na Markovu trgu Čovjek se zapalio na Markovu trgu Foto: Patrik Macek/Pixsell Muškarac se zapalio na Markovu trgu Muškarac se zapalio na Markovu trgu Foto: Damjan Tadic/Cropix Muškarac se zapalio na Markovu trgu Muškarac se zapalio na Markovu trgu Foto: Damjan Tadic/Cropix +0 Muškarac se zapalio na Markovu trgu Hrvatska UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Scene užasa na Markovu trgu 1/6 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene