Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri osobe ozlijeđene

Muškarac koji je prevozio migrante pokušao pobjeći policiji: Zabio se u stup, a onda i u policijski automobil

Ilustracija
Ilustracija Foto: Jure Miskovic/Cropix
Muškarac je kod Cetingrada u kombiju prevozio migrante, bježao policiji i onda se zabio u njihovo vozilo.

Danas oko 8 sati policajci su na području Cetingrada uočili kombi bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka za koje su naknadno utvrdili da je upravljao državljanin Bosne i Hercegovine, a za koje su posumnjali da se u njemu prevoze strani državljani.

Policajci su uporabom svjetlosnih i zvučnih signala pokušali zaustaviti vozilo, ali vozač se na njih oglušio i nastavio se kretati da bi u Gornjem Taborištu izgubio nadzor nad kombijem, udario u stup, a nakon toga u policijsko vozilo.

Pročitajte i ovo Vesna Juraić na suđenja braći Zdravku i Zoranu Mamiću na Županijskom sudu u Osijeku Bivša voditeljica računovodstva Punica Luke Modrića svjedočila na suđenju Mamićima: Tvrdi da se ničega ne sjeća

U događaju su ozlijeđene tri osobe, strani državljani iz kombi vozila, te su na daljnje liječenje odvezeni u zdravstvenu ustanovu.

Vozač je uhićen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma dok su strani državljani dovedeni su u službene prostorije radi utvrđivanja zakonitosti ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene