Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagradna igra

MultiPlusCard je pokrenuo nagradnu igru - moguće svaki tjedan osvojiti 5 tisuća kuna

PR
PR Foto: PR
MultiPlusCard je pokrenuo nagradnu igru u kojoj će do 21. studenoga biti moguće svaki tjedan osvojiti 5 tisuća kuna.

Put do nagrade ide preko otvaranja mobilne aplikacije MultiPlusCard i njezinog ažuriranja, a članovi u tjedno izvlačenje ulaze korištenjem najmanje jednog kupona tjedno, pri čemu ih u mobilnoj aplikaciji čeka više od 50 kupona.

Svaki tjedan će s pet tisuća kuna na potrošačkoj kartici Zagrebačke banke MultiPlusCard nagraditi petnaest sudionika, a svaki sudionik može biti dobitnikom četiri puta i osvojiti jednu nagradu tjedno.

Ovom nagradnom igrom želja je bila nagraditi korisnike mobilne aplikacije MultiPlusCard, ali i potaknuti sve članove koji je još nemaju da ju preuzmu i otkriju sve prednosti njenog korištenja.

Više informacija pronađite OVDJE.

Podsjećamo, mobilna aplikacija MultiPlusCard je prema ocjeni časopisa Vidi jedna od 50 najboljih hrvatskih mobilnih aplikacija, a članovi je mogu koristiti kao elektroničku MultiPlus karticu te tako jednostavnim skeniranjem barkoda na zaslonu mobitela sakupljati i iskorištavati BONUS kune. Ona pruža i brojne dodatne mogućnosti: uvid u novosti i ponude MultiPlusCard partnera, pregled i korištenje kupona s popustima te mogućnost spremanja odabranih kupona u wallet, uvid u stanje računa, pregled ušteda i transakcija, upravljanje korisničkim profilom i mogućnost učlanjenja u MultiPlusCard program. Mobilna aplikacija MultiPlusCard broji preko 100 000 aktivnih korisnika, a do sada ju je preuzelo oko 140 000 korisnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene