Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kandidat za premijera

Spavaš li mirno, Vojko V? Pogledajte kako Grmoja pjeva u predizbornoj pjesmi: "Dižemo barjak, slavimo Badnjak..."

Nikola Grmoja
Nikola Grmoja Foto: Damjan Tadic/Cropix
Pjesmu "Na tvojoj strani" napisali su Goran Komazin Meka i Milan Kapović, a otpjevali Sandro Bastiančić iz En Facea i Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja.

Stranke Most, Hrvatski suverenisti i Nezavisna lista mladih u nedjelju su objavile da na parlamentarne izbore u 10. izbornoj jedinici izlaze u koaliciji. Dan kasnije Most je objavio svoju predizbornu pjesmu Na tvojoj strani, koju izvode Sandro Bastiančić iz riječke grupe En Face i Nikola Grmoja.

Pjesmu su napisali Goran Komazin Meka i Milan Kapović, a traje 3 minute i 15 sekundi.

"Padali su dronovi. Zapelo u obnovi. Moraš van, a sve lockdown. Kada su zatvorili, glasno smo govorili. Znamo plan i trebaš nam. Mračili se fondovi. Sakriveni euri. Opet vijest afera čest. Dobro uvijek od zla brani. Ima nas na tvojoj strani", kaže refren pjesme čije je ime i slogan Mosta za nadolazeće izbore.

U drugom dijelu pjesme Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja spremno je počeo repati.

"Odlaze vani sestre i braća, daleko od dida unuk i ćaća. Godine brojiš, dane i sate, možda se vrate, mole se majke. Vatre ne gasi, heroje pamti, dižemo barjak, slavimo Badnjak. Dom uvijek brani, ima nas na tvojoj strani", otpjevao je Grmoja.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Nakon objave Crobarometra Plenković komentirao istraživanje Dnevnika Nove TV: ''Kad se HDZ zalaufa, bit ćemo kao zagorski cug''

Pročitajte i ovo Uloga društvenih mreža - 1 Izbori su sve bliže Kupuju se Vijetnamci i vrijeđa opozicija, a što o kampanji na društvenim mrežama kažu glasači? "To nije politika, to je onda zabava"

U 12 sati pjesma je pogledana gotovo 10.000 puta. Većina komentara je pozitivna, a mnogi su ustvrdili da će glasati upravo za Most.

"Očekivao sam svašta u kampanji, ali izvrsnu pjesmu nisam ni mogao zamisliti. Samo jako bez predaje", jedan je od komentara, dok u drugom piše da je Grmoja bolji reper od Vojka V.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene