Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"podizanje sposobnosti"

MORH otkrio za što i koliko dugo je bila angažirana Čuljak te koliko su plaćene njezine usluge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Mario Banožić, ministar obrane, potvrdio da je MORH angažirao Dijanu Čuljak po pitanju novog modela komunikacije koji žele razviti u tom ministarstvu reporteri Nove TV zatražili su dodatno pojašnjenje. Iz MORH-a su nam otkrili koliko je plaćen taj angažman.

"Tvrtka Adepto media d.o.o angažirana je u razdoblju od veljače do lipnja 2021. godine, za uslugu podizanja razine komunikacijskih sposobnosti i znanja u Samostalnoj službi za odnose s javnošću i izdavaštvo pri čemu je naglasak bio na selektiranju i uvježbavanju tema iz resora.

Pročitajte i ovo Pripreme za dolazak aviona Rafale u Hrvatsku - 3 Borbeni avioni FOTO Prvih šest aviona Rafale u Hrvatskoj za nekoliko tjedana: "Za mene je to bilo ispunjenje dječačkog sna" Vojska Ministarstvo potvrdilo uhićenje Pripadnik MORH-a prevozio migranta: Prijeti mu visoka kazna

Ukupni troškovi iznosili su 19.008,00 kuna (bez PDV-a) što iznosi manje o 5.000,00 kuna mjesečno", odgovorili su iz MORH-a na opetovane upite o angažmanu vanjskih suradnika za "podizanje komunikacijskih sposobnosti". No nisu odgovorili na pitanja na koji su točno način podizane komunikacijeke sposobnosti, koliko je ukupno osoba zaposleno u Službi za odnose s javnošću MORH-a kao niti zašto javnost nije obaviještena o tome.

Inače, Banožić je potvrdio da je angažirao Čuljak nakon što je to usput spomenuo predsjednik Zoran Milanović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene