Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Moguće je preuzeti mobilnu aplikaciju, putem koje će građani na svojim pametnim telefonima moći pratiti rezultate izbora, svakih 15 minuta, nakon 22 sata.


REZULTATE IZBORA MOŽETE PRATITI I POMOĆU DNEVNIK.HR APLIKACIJE ZA ANDROID I iOS

Vezani članci Koronavirus, ilustracija Brojke i dalje loše: Hrvatska ima 2535 novozaraženih, uvode se strože mjere u četiri županije. U Zagrebu gotovo 600 ljudi pozitivno na koronu u zadnja 24 sata Koronavirus, ilustracija Danas znatno manje novih slučajeva, ali za to postoji razlog: U jednoj županiji pozitivno čak 76 posto testiranih

Na Google Play store-u Državno izborno povjerenstvo omogućilo je preuzimanje aplikacije mIzbori koja se koristila za uvid u podatke o prvim rezultatima Izbora za zastupnike u Hrvatski Sabor.

Državno izborno povjerenstvo od 22 sata krenulo je s objavama prvih rezultata, a svakih 15 minuta objavljiuju se najnoviji rezultati.

Mobilna aplikacija za praćenje rezultata izbora

Zastupnici u Hrvatski sabor biraju se na neposrednim izborima, tajnim glasovanjem. Mandat im traje četiri godine. Nemaju obvezujući mandat te stoga nisu opozivi. Redoviti izbori za zastupnike u Hrvatski sabor održavaju se svake četvrte godine. Odluku o raspisivanju izbora donosi predsjednik Republike Hrvatske.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook