Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Donosimo detalje

Preko aplikacije pratite najnovije rezultate izbora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Moguće je preuzeti mobilnu aplikaciju, putem koje će građani na svojim pametnim telefonima moći pratiti rezultate izbora, svakih 15 minuta, nakon 22 sata.

REZULTATE IZBORA MOŽETE PRATITI I POMOĆU DNEVNIK.HR APLIKACIJE ZA ANDROID I iOS

Pročitajte i ovo Ilustracija zaostajemo za prosjekom Objavljeni su podaci o BDP-u, izjednačeni smo s Mađarskom i na začelju smo EU-a Ris na području Parka prirode Učka Lijepo iznenađenje U Parku prirode Učka snimljena je rijetka "velika zvijer": Ova divlja životinja na tom području nije viđena desetljećima

Na Google Play store-u Državno izborno povjerenstvo omogućilo je preuzimanje aplikacije mIzbori koja se koristila za uvid u podatke o prvim rezultatima Izbora za zastupnike u Hrvatski Sabor.

Državno izborno povjerenstvo od 22 sata krenulo je s objavama prvih rezultata, a svakih 15 minuta objavljiuju se najnoviji rezultati.

Mobilna aplikacija za praćenje rezultata izbora

Zastupnici u Hrvatski sabor biraju se na neposrednim izborima, tajnim glasovanjem. Mandat im traje četiri godine. Nemaju obvezujući mandat te stoga nisu opozivi. Redoviti izbori za zastupnike u Hrvatski sabor održavaju se svake četvrte godine. Odluku o raspisivanju izbora donosi predsjednik Republike Hrvatske.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene