Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za čak 7 stupnjeva

ŠTO NAS OČEKUJE SUTRA? Dijelovi Hrvatske hladniji od Moskve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crni Lug, ali i Gospić u nedjelju su bili hladniji od Moskve.

Crni Lug u Gorskom Kotaru jutros je s -14 stupnjeva, bio za čak 7 stupnjeva hladniji od Moskve. Ta je temperatura izmjerena na mjernom mjestu DHMZ-a, no bilo je i hladnijih. Hladniji od Moskve bio je i Gospić s minus 13. A stanovnici tih krajeva, kažu, navikli su i na oštrije zime.

''Jutros je bilo -1,4 ali nismo znali da smo najhladniji'', kaže Neno Štimac, motritelj DHMZ-a.

Pročitajte i ovo Sunčan dan u Zagrebu Vremenska prognoza Planirate kraj tjedna provesti otvorenom? Meterolog otkriva kakvo vas vrijeme čeka Ilustracija Vremenska prognoza Kakvo nas vrijeme očekuje ovaj tjedan otkriva meteorolog Nikola Vikić-Topić

''Gorani se ne mogu pokvarit, na ovako niskim temperaturama ne mogu bit pokvareni ljudi'', kaže Danijel Popović (Crni Lug).

A u  ponedjeljak vrijeme će biti uglavnom suho i stabilno. Bit će djelomice i pretežno sunčano, najsunčanije na Jadranu i u višem gorju, dok će u nizinama unutrašnjosti mjestimice biti dugotrajne magle ili niskih oblaka. Vjetar većinom slab. Jutarnja temperatura od -13 do -8 stupnjeva, u višem gorju malo viša, a na Jadranu između -2 i 4. Danju će u kopnenom području biti uglavnom između -3 i 3, a na Jadranu od 8 do 13 stupnjeva.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene