Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mišetić traži ispriku

Mišetić: Vladina tvrdnja je kleveta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik Luka Mišetić najoštrije je odbacio tvrdnje iz priopćenja vladina ureda za odnose s javnošću da nije govorio istinu kad je svjedočio u postupku protiv Marina Ivanovića.

U reagiranju, Mišetić navodi da je odmah nakon svjedočenja otputovao iz Hrvatske te da ne zna što su mediji objavili i kako su prenijeli njegovo svjedočenje.

Pročitajte i ovo Zarobljeni hrvatski državljanin počinje suđenje Plenković: "Borit ćemo se za zarobljenog Hrvata". Rusi mu prijete doživotnim zatvorom i smrću Luka Mišetić LUKA MIŠETIĆ IZ NEW YORKA Koliko je utemeljena Trumpova prijetnja Vrhovnim sudom? Odvjetnik ukazao na bitan faktor koji bi mu to mogao otežati

'Međutim jamčim kako sam baš zbog delikatnosti slučaja vodio računa da precizno i potpuno točno svjedočim i to na temelju pisane korespondencije te pisanih dokumenata, od kojih su neki ušli u spis', navodi.

>> Vlada: Postoje dokazi da Mišetić ne govori istinu

Mišetić tvrdnju iz vladina priopćenja smatra teškom klevetom, zbog koje bi, kad bi bila točna, mogao biti isključen i iz odvjetničke komore. Stoga očekuje ispriku vladina ureda zbog toga priopćenja, inače će, kako navodi, biti prisiljen javno objaviti korespondenciju iz koje će se jasno vidjeti kako je svjedočio istinu i ništa osim istine. (Hina)

Sve događaje tijekom izbornog dana, Izvanredne Vijesti, izlazne ankete Nove TV u 19 sati, kao i službene rezultate pratite cijeli dan i na portalu Dnevnik.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene