Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"on je sve objasnio"

Gabrijela Žalac: "Kuščevićeva afera nije naštetila HDZ-u, dolaze bolja vremena"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministrica regionalnog razvoja i fondova EU-a Gabrijela Žalac izjavila je u petak da afera s nekretninama i imovinom ministra uprave Lovre Kuščevića sigurno nije naštetila HDZ-u.

"Mislim da HDZ-u sigurno nije naštetila, kako vi to kažete, afera. Ministar je sve objasnio i užem predsjedništvu stranke. Mislim da dolaze neka bolja vremena", rekla je Gabrijela Žalac novinarima nakon konferencije Svjetske banke o razvojnom iskustvu regije Emilia Romagna za Slavoniju, Baranju i Srijem.

Pročitajte i ovo Biračko mjesto Željezno Žumberačko - 6 Što su im obećali? FOTO I ovdje je pobijedio HDZ: Vjernim biračima ni ovakvi uvjeti nisu zasmetali Andrej Plenković Euforija u HDZ-u Plenković otkrio jesu li već počeli pregovori

Upitana postoji li moralna odgovornost ministara i očekuje li se od njih da podnesu ostavku kada osjete da su postali uteg Vladi, a narod želi promjenu, uzvratila je kako joj se čini da je "svaki tjedan neka nova afera".

"Ako ćemo tako gledati, onda zaista mislim da nema prostora da se posao radi. Mislim da je ključno za Hrvatsku da se rade reforme, fondovi, gospodarstvo, posao, i na to bih skrenula pažnju hrvatskoj javnosti", poručila je ministrica.

Ustvrdila je da Kuščević i svi ministri "odgovorno rade svoj posao i svi trebaju biti fokusirani na to", pa treba manje razgovarati o stvarima koje "zaista nemaju utemeljenje u dokumentima niti u bilo čemu drugome".

(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene