Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministar uprave Arsen Bauk na svojem Facebook profilu komentirao je završetak brze ceste Solin -Klis osvrnuvši se na kritike Vladi.


'Za vrijeme ove 'nesposobne', 'neefikasne' i 'nenarodne' vlasti završena je brza cesta Solin - Klis koju nije uspjelo završiti prethodnih 9 'narodnih', 'efikasnih' i 'sposobnih', 2 'nenarodne', 'neefikasne' i 'nesposobne' vlade, te još jedno 'nenarodno' Izvršno vijeće Sabora SRH. Jugoslaveni započeli, 'jugoslaveni' završili', napisao je minsitar Arsen Bauk.

Vezani članci Prometna policija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Čuvajte glavu i novčanik: Policija u velikoj akciji, kazne su ogromne, ali vozači još uvijek rade teške prekršaje Varali poslodavca za naknadu za prijevoz (Foto: Igor Soban/PIXSELL) Gužve na cestama i produženi vikend: Kada je idealno vrijeme za put?

U svojem statusu istaknuo je kako je unatoč svim kritikama ova Vlada jedina koja je završila cestu. Bauk je zaključio kako su cestu počeli, citiram - Jugoslaveni i završili, Jugoslaveni. Politički analitičar Tihomir Cipek ovakav komentar smatra neprimjerenim. Ističe kako ministar na ovaj način pristaje na komunikaciju koju koriste politički protivnici čime se stvara verbalno nasilje.

Bauk: 'Hrvatska će postati još malo uređenijom nakon što "bb" adrese odu u povijest'

'Krenuo je na protivnike istim oružjem kojim su politički protivnici koristili protiv njega, a znate to često puta ne bude dobro. Što se više gubimo u tim nekakvim Jugoslavenima i velikim Hrvatskim to nam je zapravo svima sve gore i gore. Države koje imaju jasnu državnu politiku se ne bave takvim trivijalnim pitanjima', komentirao je profesor Tihomir Cipek sa Fakulteta političkih znanosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook