Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Milijan Brkić komentirao je za Novu TV činjenicu kako mu je Visoka policijska škola u Zagrebu poništila diplomu koju mu je ranije izdala.


Milijan Brkić od danas više nema status fakultetski obrazovane osobe.

'Ovo je nažalost još jedan od protuzakonitih političkih igrokaza ekipe koja je sad trenutno u MUP-u. Oni se ne bave svojim poslom nego političkim podmetanjima, a rezultat toga su i najgori pokazatelji do sada u povijesti policije što se tiče otkrivačkih djelatnosti MUP-a.

Vrijeme će pokazati što će reći više instance i hoće li taj politički igrokaz dobiti svoj epilog na sudu gdje će na kraju cjelokupna hrvatska javnost doznati pravu istinu.

Vezani članci Slika nije dostupna 'PLAGIJAT OSTAJE PLAGIJAT' Ostojić kritizirao odluku Upravnog suda Slika nije dostupna MILIJANU BRKIĆU DIPLOMA OSTAJE Upravni sud utvrdio proceduralnu pogrešku

HDZ-ovom Milijanu Brkiću ukinuta diploma

Ovakva i slična podmetanja kukuriku koalicije i ekipe koja je trenutno na vlasti je samo dokaz njihove nekompetencije, njihovog neznanja, nesnalaženja, nerada i pokušaja zamagljivanja realnosti i realne slike života, a ono što je najgore od svega je i jučerašnja odluka da će prestati s isplatom poticaja za nezaposlene.
Ja o svojoj poziciji niti sam odlučivao kad sam dolazio na to mjesto niti ću odlučivati kad budem odlazio. Svi mi plovino svoju dionicu, pa tako i ja.

Ja sam radio na radnim mjestima za koje je propisana visoka stručna sprema, a po tadašnjoj uredbi Vlade je bilo propisano da osoba koja ima stručni stupanj niži od propisanog da može obnašati poslove i funkcije radnog mjesta na koje je postavljena'
, izjavio je Milijan Brkić, glavni tajnik i bivši ravnatelj policije za Novu TV.

Ukupno je poništeno 11 diploma Visoke policijske škole.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook