Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glavni tajnik HDZ-a

HDZ-ovom Milijanu Brkiću ukinuta diploma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Visoka policijska škola u Zagrebu objavila je kako poništava diplomu koju je izdala Brkiću pa on od danas više nema status fakultetski obrazovane osobe. Ukupno je poništeno 11 diploma Visoke policijske škole.

U tiskanom i internetskom izdanju Narodnih novina objavljeno je kako je diploma glavnog tajnika i bivšeg ravnatelja policije Milijana Brkića te još desetak osoba ukinuta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sastalo se vijeće Visoka policijska škola donijela odluku o diplomi Milijana Brkića Slika nije dostupna Znat će se u četvrtak INFORMACIJE CURE NA KAPALJKU Ostaje li Milijan Brkić kandidat za ministra branitelja?

'Kako su se osjećali HDZ-ovi intelektualci kad je uvodnu riječ održao falsifikator Milijan Brkić'

Visoka policijska škola u Zagrebu objavila je kako poništava diplomu koju je Brkiću izdala 10. lipnja 2011. godine. Tako od danas i službeno Milijan Brkić nema status fakultetski obrazovane osobe.

Ukupno je poništeno 11 diploma Visoke policijske škole.

Podsjetimo, dok je javnosti neslužbeno kružila informacija da je Brkić svoju diplomski rad prepisao, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko branio ga je riječima da se diplomski rad 'kompilira'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene