Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spomenuo i tvrdu kohabitaciju

Milanovićev odgovor Plenkoviću: "Komunistički gojenac opet laže. Tupi ponavljač komitetskih frazetina…"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nije trebalo dugo da predsjednik Zoran Milanović odgovori premijeru Andreju Plenkoviću koji je u srijedu kazao kako Milanović nije predsjednik svih građana Hrvatske, što bi prema Ustavu trebao biti, nego mu je motiv djelovanja i politička misija - antihadezeovska agenda.

Predsjednik Zoran Milanović je putem Facebooka odgovorio premijeru Andreju Plenkoviću.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odgovorio predsjedniku Jandroković oštro opleo po Milanoviću: "On spada u kategoriju zločestih klauna iz horor filmova. Neki ga se boje, a nekima je smiješan"

Pročitajte i ovo Zoran Milanović rat se nastavlja Niste valjda mislili da neće? Milanović promptno odgovorio Plenkoviću, naziva ga lažovom

''Komunistički gojenac opet laže. ‘Meta’ mi nisu članovi HDZ-a, a kamoli birači, moji sugrađani, već dio licemjerne i pokvarene hadezeove vrhuške i klijentele. Plenković kaže da sam ja ‘i njegov predsjednik. Taj je isti Plenković, tupi ponavljač komitetskih frazetina, na samu večer moje izborne pobjede, ničim izazvan ‘svom predsjedniku’ anemično priprijetio ‘tvrdom kohabitacijom’. On stvarno misli da je cijela Hrvatska na razini kritičkog uma Predsjedništva HDZ-a'', kazao je Milanović o Plenkoviću.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene