Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Od strane vjerodostojnih'

Milanovića izviždali i izvrijeđali u Vukovaru, nazvao ih 'šakom jada'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zoran Milanović izviždan je kada je prolazio pored HDZ-ovog štanda koji se nalazi u neposrednoj blizini SDP-ovog.

Zoran Milanović u Vukovaru je s članovima Narodne koalicije odakle je komentirao uhićenje hrvatskog obavještajca u Beogradu.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Bez puno komentara Plenković o porukama s mobitela Josipe Rimac: "Nemam pojma tko je AP. To je potpuno nebitno" Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..."

'Ne znam što bi hrvatski špijun radio u Beogradu osim tražio recept za pljeskavice', rekao je Milanović. Šef SDP-a dodao je kako se Srbi ponašaju kao da su osnovali EU. Također, uvjeren je da će 95 posto Srba u Hrvatskoj glasati za SDP.

Ponovio je izjavu o 'šaci jada' koja se odnosi na aktualnu srbijansku vlast i na srbijansku čaršiju. Podsjetio je i da ga je bivši srbijanski predsjednik Boris Tadić u Srbiji uzeo u zaštitu te Tadića nazvao "oficirom i gentlemanom - oficirom srpskih interesa i gentlemanom u ponašanju i dogovoru".

A za vrijeme šetnje Vukovarom Milanović je izviždan. Naime štandovi SDP-a i HDZ-a nalaze se u neposrednoj blizini, a dok je Milanović prolazio kraj HDZ-ovog štanda čuli su se zvižduci i uvrede na njegov račun.

Milanović se najprije zaustavio, a potom ipak udaljio od HDZ-ova štanda te ih tihim glasom nazvao 'šakom jada'.

O incidentu se na Twitteru oglasio i SDP.

'Nakon fućkanja i uvreda od strane vjerodostojnih nastavljamo s druženjem u Vukovaru', napisali su. (Hina/Ma.B./A.M.)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene