Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O oduzimanju poslova oko legalizacije

Bandić: 'Nisam ja Usain Bolt, ali sam odgovoran čovjek!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Bandić reagirao je na najavu ministrice graditeljstva o oduzimanju svih poslova oko legalizacije bespravne gradnje, čime bi Zagreb mogao izgubiti posao vrijedan milijune kuna.

Do sada su, prema podacima ministarstva, riješili tek nešto više od 4 posto zahtjeva. Na današnjoj koneferenciji za medije Bandić je rekao kako već tri dana ne spava kako bi ispunio zahtjeve ministrice graditeljstva Anke Mrak-Taritaš i da će do kraja mjeseca riješiti 18.000 zahtjeva za legalizaciju bespravne gradnje.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno" Slika nije dostupna Bespravna gradnja Bandić: Legalizaciju ne traži sirotinja, već oni koji imaju manje

Bandić: Radnici čistoće će to doslovno POJESTI s ceste!

'Ja nisam Usain Bolt, ali sam odgovoran čovjek, moja poruka ministrici Anki Marki –Taritaš je da spustimo loptu na zemlju. To što sam prvi inicirao prije 14 godina neću dopustiti da netko uzme iz krila gradonačelnika, gradske uprave - odgovornost da to riješi', kazao je Bandić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene