Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''javljaju se gubitnici''

Gradonačelnik Zagreba o mogućoj kandidaturi i smeću po gradu: ''Da sam se ja ranije rodio, taj bi problem već bio riješen''

Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr)
Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u petak se osvrnuo na otvoreno pitanje njegove kandidature na mjesto predsjednika države, a kritizirao je dosadašnje kandiate.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u petak je komentirao nagađanja o njegovoj mogućoj kandidaturi na izborima za predsjednika države. U svom je odgovoru novinarima kritizirao dosadašnje kandidate za predsjednika.

''Kad se izredaju ovi svi koji nisu ni napravili ni pasju kućicu, onda ću ja nešto reći o kandidaturi. Kad se javi netko tko je nešto napravio, možda se i ja kandidiram, a dok se ne javi, pitanje je. Još se nitko nije javio tko je nešto napravio, javljaju se neki koji su izgubili, gubitnici koji iz salona obećavaju med i mlijeko'', rekao je Bandić.

''Bit će iznenađenja, bit će iznenađenja ugodnih. Ako se ja kandidiram, ništa neće biti kao što je bilo. Hrvatskoj treba novi Tuđman'', poručio je Milan Bandić.

Pročitajte i ovo Kontejneri za odlaganje otpada (Foto: Dnevnik.hr) - 1 zagreb zatrpan smećem Ovo je rezultat sustava razvrstavanja otpada: "Ljudi dobivaju vrećice, a vrećice idu - gdje?"

Građani Zagreba imaju problem s odvajanjem i odvozom otpada, na što Milan Bandić kaže – riješit ćemo. ''Da sam se ja ranije rodio i postao gradonačelnik, već bi taj problem bio riješen'', kazao je gradonačelnik.

Unatoč brojnim kritikama na račun projekta Ljeto na Savi, gradonačelnik i dalje ne misli da je to neuspjeh. ''Večeras dođite u 19 sati na Ljeto na Savi. Imat ćemo tulum. Bit ću i ja tamo pa budemo čagali zajedno. Ako budete htjeli i vi, čagat ćemo zajedno'', odgovorio je Bandić novinarki Dnevnika Nove TV.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene