Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u petak se osvrnuo na otvoreno pitanje njegove kandidature na mjesto predsjednika države, a kritizirao je dosadašnje kandiate.

Galerija +0 Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr)

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u petak je komentirao nagađanja o njegovoj mogućoj kandidaturi na izborima za predsjednika države. U svom je odgovoru novinarima kritizirao dosadašnje kandidate za predsjednika.

''Kad se izredaju ovi svi koji nisu ni napravili ni pasju kućicu, onda ću ja nešto reći o kandidaturi. Kad se javi netko tko je nešto napravio, možda se i ja kandidiram, a dok se ne javi, pitanje je. Još se nitko nije javio tko je nešto napravio, javljaju se neki koji su izgubili, gubitnici koji iz salona obećavaju med i mlijeko'', rekao je Bandić.

''Bit će iznenađenja, bit će iznenađenja ugodnih. Ako se ja kandidiram, ništa neće biti kao što je bilo. Hrvatskoj treba novi Tuđman'', poručio je Milan Bandić.

Kontejneri za odlaganje otpada (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ovo je rezultat sustava razvrstavanja otpada: "Ljudi dobivaju vrećice, a vrećice idu - gdje?"

Građani Zagreba imaju problem s odvajanjem i odvozom otpada, na što Milan Bandić kaže – riješit ćemo. ''Da sam se ja ranije rodio i postao gradonačelnik, već bi taj problem bio riješen'', kazao je gradonačelnik.

Unatoč brojnim kritikama na račun projekta Ljeto na Savi, gradonačelnik i dalje ne misli da je to neuspjeh. ''Večeras dođite u 19 sati na Ljeto na Savi. Imat ćemo tulum. Bit ću i ja tamo pa budemo čagali zajedno. Ako budete htjeli i vi, čagat ćemo zajedno'', odgovorio je Bandić novinarki Dnevnika Nove TV.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju