Obavijesti Video Pretražite Navigacija
najdirljiviji trenuci

Ovaj video ganut će vas do suza: "Mila, bit će to sve dobro. Mora biti! Sretno, hrabra djevojčice, tvoja Hrvatska te čeka"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mila Rončević je na putu za Philadelphiju, a Dnevnik Nove TV u kratkom je videu izdvojio najdirljivije trenutke koji su obilježili današnji dan. Iako je novca za njeno liječenje prikupljeno više nego što je dovoljno, ljudi i dalje organiziraju humanitarne akcije i skupljaju novac za drugu teško bolesnu djecu. Za njih se tetoviralo, trčalo, crtalo...

Malena Mila Rončević u ovom je trenutku na putu prema Philadelphiji. Očekuje se da će tamo stići iza 21 sat po našem vremenu.

Pročitajte i ovo Mila Rončević vratila se kući - 8 i dalje je u visokom riziku Otac Mile Rončević: "Ne želimo i ne možemo reći da je sve OK i gotovo jer to jednostavno ne možemo znati" Obitelj Mile Rončević za Provjereno (Foto: Provjereno) - 2 UJEDINILA ZEMLJU Sretan kraj herojske bitke s leukemijom: Mala Mila vratila se u Hrvatsku!

Na put je krenula rano jutros iz Rijeke nakon što su se sinoć, nakon dugih pregovora, roditelji uspjeli dogovoriti s bolnicom oko plana liječenja.

Nju i njezine roditelje u zagrebačkoj zračnoj luci djelatnici i putnici dočekali su gromoglasnim pljeskom. Baš svi su htjeli zaželjeti sretan put i iskazati podršku.

Odlazak je bio vrlo emotivan. Malo tko je mogao suspregnuti suze. Roditelji su još jednom zahvalili cijeloj Hrvatskoj i poručili - sad se ide u najvažniju bitku.

I dok Mila leti po svoju šansu za život, građani ne odustaju - i dalje prikupljaju i uplaćuju novac bez obzira na to što je iznos itekako premašio onaj koji je bio potreban.

Do sada je za liječenje Mile prikupljeno nešto više od 37 milijuna kuna. Na stranici lifeformila objavljen je iznos od 5.590.318.65 američkih dolara.

Zadnje stanje na računu Zaklade Nora Šitum bilo je 4.896.877.19 kuna.

Na savskom nasipu u utorak se trčala utrka Petica za Milu. Organizator AK Sljeme objavio je kako je putem donacija za Milu prikupljeno 37.397,80 kuna.

"Hvala vam svima koji ste trčali i za Milu i za nekog drugog malca kojem će ti novci zatrebati kada se nađe u situaciji u kojoj se našla obitelj Rončević zadnjih dana. Bilo vas je preko 800 i, kako se čini, sve je prošlo u najboljem redu", napisao je organizator na svojim Facebook stranicama nakon utrke.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene