Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UJEDINILA ZEMLJU

Sretan kraj herojske bitke s leukemijom: Mala Mila vratila se u Hrvatsku!

Obitelj Mile Rončević za Provjereno (Foto: Provjereno) - 2
Obitelj Mile Rončević za Provjereno (Foto: Provjereno) - 2 Provjereno
Aktualno Galerija Obitelj Mile Rončević za Provjereno (Foto: Provjereno) - 2 Obitelj Mile Rončević za Provjereno (Foto: Provjereno) - 2 Foto: Provjereno Mila Rončević vratila se kući - 1 Mila Rončević vratila se kući - 1 Foto: DNEVNIK.hr Mila Rončević vratila se kući - 2 Mila Rončević vratila se kući - 2 Foto: DNEVNIK.hr Mila Rončević vratila se kući - 3 Mila Rončević vratila se kući - 3 Foto: DNEVNIK.hr +4 Mila Rončević vratila se kući - 4 Galerija 1/9 >>
Malena Mila Rončević, koja je ujedinila cijelu Hrvatsku u borbi za njezin život, vratila se iz SAD-a s obitelji.

Sjajna vijest! Mila Rončević, djevojčica koja je ujedinila Hrvatsku, vratila se kući - potvrdila je to njezina obitelj za Dnevnik Nove TV.

Pročitajte i ovo Mila Rončević vraća se kući - 4 liječenje je uspjelo Mila se uskoro vraća kući: "Svi su nalazi zasad jako dobri. Stekla je čak i imunitet“ Slika nije dostupna Dobre vijesti iz SAD-a Hoće li se malena Mila uskoro vratiti u Hrvatsku? Otac Marin Rončević: "Dobro je i brojimo dane do povratka!"

Njezin otac Marin rekao je kako je Milino zdravstveno stanje dobro, no pred njom je još dug put do potpunog oporavka, jer još pet godina postoji mogućnost povratka bolesti. Izjave nisu željeli davati, jer Milu ne žele izlagati potencijalnim novim zarazama, a javnost mole za razumijevanje. Svima zahvaljuju na donacijama koje su Mili pomogle u liječenju leukemije.

Podsjetimo, Mila je prije godinu i pol otišla na liječenje akutne megakariocitne leukemije u dječju bolnicu u Philadelphiji. Liječio ju je tim vrhunskih onkologa, a za njezino liječenje Hrvati su prikupili više od 37 milijuna kuna. Liječenje u SAD-u stajalo je 2,3 milijuna dolara.

Njezini roditelji su viškom novca osnovali zakladu za pomoć djeci kojoj su potrebna sredstva za skupa liječenja u inozemstvu. Mila je tijekom liječenja prošla tešku transplantaciju i oporavila se bez komplikacija, a svoj oporavak sada napokon nastavlja - kod kuće.


 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene