Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivši predsjednik

VIDEO Mesić reagirao na Milanovićeve izjave o vetu na ulazak Švedske i Finske u NATO

Bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić komentirao je nedavnu izjavu aktualnog predsjednika Zorana Milanovića o tome da Hrvatska treba uložiti veto na ulazak Švedske i Finske u NATO.

Hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić potvrdio je da će se na izborima u listopadu natjecati za još jedan mandat u državnom vrhu.

Istodobno u idućih 10 dana trebao bi se održati još jedan krug razgovora o izbornoj reformi u BiH, kako je najavio predsjednik Hrvatskog narodnog sabora Dragan Čović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna traže ravnopravnost Dragan Čović najavio novi krug razgovora o izbornoj reformi u BiH: Spomenuo Plenkovića i Milanovića

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Udar na solidarnost'' Jandroković kaže da Milanovićevi stavovi izazivaju "čuđenje i podsmijeh": ''Nesumnjivo je o čemu se radi''

Inače, na izjave predsjednika Zorana Milanovića da zbog izbornog zakona u BiH Hrvatska treba uložiti veto na ulazak Švedske i Finske u NATO savez, osvrnuo se bivši predsjednik Stjepan Mesić.

"Svi funkcioneri u Hrvatskoj imaju jako puno posla u Hrvatskoj. Mogu se baviti i međunarodnim poslovima, ali to im ne mora biti osnovno njihovo zanimanje. Mi imamo dosta problema. Ne mogu se oni koji vode Hrvatsku baviti samo BiH. Prije svega su birani da se bave Hrvatskom", izjavio je bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić za Dnevnik Nove TV.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene