Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A bilo je tog još

VIDEO Milanović danas: "Je li nekad netko čuo da psujem?!"; Milanović jučer: "Poginut ćeš, je**ga..."

Milanović je u posjetu Puli odgovarao na novinarska pitanja. Odgovarao je i na pitanje smatra li da ponekad pretjera u svojoj retorici i da mu pobjegne psovka.

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u Puli je obišao brodogradilište Tehnomont te se još jednom uhvatio mikrofona. Milanović je poznat po tome da nema dlake na jeziku. Reporterka Dnevnika Nove TV Lina Dollar upitala je predsjednika smatra li da nekada pretjera u svojoj retorici pa mu pobjegne i psovka.

"Kada sam ja nekome rekao da je smeće? Grubost je grubost. Da netko bijednik i izdajnik, pa je, izdajnik je. Bijednik. To je pitanje koloraturnosti. Nisam nikome rekao da je idiot, što je granično područje. Ali baš psovka - nikad. Je li nekad netko čuo da psujem u javnom prostoru? Inače dosta psujem, pdrastao sam na zagrebačkim ulicama. Pazim što govorim javno. Pa nećeš mi brate ograničavati dužinu moj jezika ili jezičinu nekim kodeksima. Što je to? NDH?", komentirao je predsjednik.

Podsjetimo, u utorak 26. travnja Milanović je na pitanje novinara Hrvoja Krešića umalo opsovao. "O je...", započeo je odgovor pa se zaustavio i nije psovku izgovorio do kraja već je nastavio s pitanjem. ''Što sam sad rekao, što sam sad rekao?... O kojoj djeci sam ja govorio?"

Također, predsjednik je opsovao i u četvrtak 5. svibnja dok je komentirao najave ministra obrane Marija Banožića o izmjenama Zakona o obrani.

"Dobro došao u boj, prijatelju! Poginut ćeš, je**ga, tako blesav kakav jesi'", rekao je.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović NOVA RUNDA VIDEO Milanoviću (opet) pobjegla psovka: ''Dobro došao u boj! Poginut ćeš, je**ga, tako blesav kakav jesi..."

Pročitajte i ovo Zoran Milanović NA RUBU VIDEO ''O jeb...'' - Milanović zamalo opsovao: Pitanje reportera Dnevnika Nove TV bilo mu je jednostavno previše

I u ožujku prošle godine predsjedniku je pobjegla psovka - tada se "okomio" na N1 televiziju.

"Kaj vama nisu ukinuli televiziju?" prekinuo je novinarku usred pitanja.

"Zar hoćete da je ukinu?" odgovorila je.

"Pa ne, ja sam jučer agitirao za vas. Pa ne znam tko nas gleda, je*ote", rekao je Milanović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene