Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prijetio i samoubojstvom

Mesar iz Rijeke prijetio socijalnoj radnici: ''Znam gdje ti djeca idu u školu, pregazit ću ih''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (40) iz Rijeke uhićen je jer jer preko kolegice prijetio djelatnici Centra za socijalnu skrb.

Djelatnici Centra za socijalnu skrb preko kolegice je prijetio da zna gdje njena djeca idu u školu i da će ih pregaziti autom, što je kod nje izazvalo naglašen strah. Inkriminacija je to pod kojom je u riječki zatvor smješten muškarac (40) iz Rijeke.

Pročitajte i ovo Policija uhitila ubojicu iz Đakova (Foto: Dnevnik.hr) TRAGEDIJA U ĐAKOVU Objavljeni detalji velike policijske akcije u Đakovu: "Uhitili smo ga nakon dojave građana. Kod sebe je imao vatreno oružje..."

Osumnjičeni, po zanimanju mesar i nastanjen na Vežici, tereti se da je delikt počinio prošle srijede kada je u njegovu stanu boravila voditeljica mjera nadzora nad odnosima između osumnjičenog i njegova maloljetnog sina. 40-godišnjak je u jednom trenutku rekao da, ako mu se smanji mogućnost viđanja djeteta ili mu se produži nadzor Centra, njegov sin neće imati oca.

Povišenim tonom rekao je da mu je prethodna socijalna radnica zaprijetila da će mu zabraniti viđanje djeteta. Naveo je i da mu je poznato gdje živi, da ima dvoje djece, da će ih pregaziti, dodajući da će njegov čin najvjerojatnije okarakterizirati kao ubojstvo iz nehaja, prenosi Novi list

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAKON TRAGEDIJE U ĐAKOVU Potresno pismo socijalnih radnika: "Još jednom se osjećamo izdanima, razočaranima, obespravljenima. Metama..."

Kada je djelatnica Centra saznala za prijetnje, kod nje su izazvale zabrinutost i strah za živote djece, pa je obavijestila policiju koja je privela 40-godišnjaka. Određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i mogućnosti ponavljanja kaznenog djela. Muškarac je već ranije više puta osuđivan, ali za druga kaznena djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene