Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Raskol u stranci?

Međimurski HNS kontra Vesne Pusić, podržali Radimira Čačića!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radimir Čačić dobio je podršku međimurskog HNS-a koji je odbio dati bjanko podršku na sve odluke koje donosi Predsjedništvo stranke. Sve je to sigurno naljutilo Vesnu Pusić.

Nakon što je Vesna Pusić od međimurskog HNS-a zatražila da se ne miješaju u odluke vrha stranke, predsjedništvo HNS-a međimurske županije jednoglasno je podržalo Radimira Čačića, piše eVaraždin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vesna Pusić: 'Čačićev napad na SDP i HNS je smijurija' Slika nije dostupna Počeli se vraćati Pusić: 'Ne bojim se odljeva članova, više se bojim priljeva'

Pusić je tražila da međimurski HNS-ovci daju bjanko podršku na sve odluke koje donosi državno predsjedništvo stranke. Da su oni pristali na to ne bi bilo prepreke Čačićevu izbacivanju iz stranke.

Vesna Pusić: Čačić više nikad neće biti u vrhu HNS-a!

'Gospodin Čačić od početka, od kad je počelo odsluženje kazne, nije ni jednom dao nikakvu izjavu, intervju, priopćenje, niti je pregovarao u ime stranke jer za to nema ni legitimno pravo. Privatna druženja sa stranačkim i nestranačkim kolegama ne mogu biti predmet rasprave i sankcija', rekla je Natalija Martinčević zamjenica varaždinskog gradonačelnika koja kaže kako ju ova odluka međimurskih kolega ne čudi te ističe kako temelja za Čačićevim izbacivanjem iz stranke - nema.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene