Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pukla ljubav

Vesna Pusić: Čačić više nikad neće biti u vrhu HNS-a!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Komentirala je i Čačićev sastanak s Milanom Bandićem i rekla da se Čačić kao privatna osoba može sastajati s kim hoće.

'Ničiji osobni interesi i političke ambicije neće ugroziti interese stranke. Stranka je na prvom mjestu. O daljnjim postupanjima odlučivat će se na predsjedništvu stranke', rekao je Ivan Vrdoljak, potpredsjednik HNS-a nakon niza napisa o mogućoj političkoj budućnosti Radimira Čačića s kojim se, kazao je Vrdoljak, ne čuje ni ne sastaje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Počeli se vraćati Pusić: 'Ne bojim se odljeva članova, više se bojim priljeva' Slika nije dostupna Okupljanje bivših HNS-ovaca Udruga pa stranka: Kada se Čačić vraća u političku arenu?

Špekulacije o povratku Radimira Čačića u vrh HNS-a, a time i na političku scenu zaustavila je Vesna Pusić u intervjuu za Globus. Pusić je naime odbacila bilo kakvu mogućnost da Radimir Čačić dobije neku vodeću funkciju u HNS-u.

'Mislim da je tih igrarija po medijima i raznih 'neformalnih sastanaka' i 'bliskih izvora' sada zaista dosta. Budući da su se u zadnje vrijeme događaji u tom pogledu jako dinamizirali, evo da jedanput zauvijek kažem: Ratko Čačić nikad više neće biti ni na kojoj vodećoj funkciji u HNS-u, a pogotovo ne u vodstvu stranke', istaknula je Vesna Pusić.

Pusić komentirala navodni Čačićev plan rušenja 'njezinih' župana

Dodala je kako je to stav stranke, koja kako je rekla, više ne može dozvoliti podrivanje stabilnosti stranke uvijek iz istih izvora

'Ljudi u stranci imali su mnogo strpljenja, možda i previše, ali to rovarenje, stalno slanje različitih zbunjujućih signala, čak i prije nego se odslužila kazna, to više nećemo trpjeti', rekla je Pusić.

Komentirala je i Čačićev sastanak s Milanom Bandićem i rekla da se Čačić kao privatna osoba može sastajati s kim hoće, ali u ime HNS-a ne može razgovarati s nikim.

O Čačićevom preuzimanju HNS-a je kazala da za to ne postoji niti teoretska šansa.

'Ta mogućnost postoji samo kao medijska špekulacija. Nije stranka kofer, pa da dođeš i da ga preuzmeš', rekla je Vesna Pusić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene