Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretna velikogorička obitelj

VIDEO: Dobili dva para jednojajčanih blizanaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Damir i Zvjezdana Vrbetić iz Velike Gorice, postali su sretni roditelji zdravih četvorki, dviju djevojčica i dvojice dječaka, odnosno dva para jednojajčanih blizanaca.

U ovom slučaju je bila riječ o izvantjelesnoj oplodnji, a Zvjezdani su usađena dva oplođena embrija. Onda se u 18. tjednu trudnoće dogodilo čudo. Ultrazvuk je pokazao da su se dva usađena embrija podijelila, što je iznimno rijetko.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lezbijke podijelile jajašca i rodile blizance Slika nije dostupna Kanađanka rodila identične četvorke

Djevojčice su imale svoju posteljicu i svoju vodu, a dječaci svoju. Bebe su rođene u 35. tjednu trudnoće carskim rezom i bile su teške od 1300 do 2000 grama. Šanse da će sve četiri bebe preživjeti bile su 25 posto. Mladim roditeljima je najveći problem što otac Damir (31) ne može dobiti slobodne dane, a ni dvije bake nisu dovoljne kada kvartet beba 'zapjeva'.

Mladi roditelji su u nezavidnoj financijskoj situaciji i treba im niz potrepština za bebe. Svi koji žele pomoći novac mogu uplatiti na žiro-račun Zagrebačke banke 2360000-3111924977.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene