Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Bundeku

Maturanti slave bez zadrške: "Hitna pomoć reagirala je dvadesetak puta, najčešće zbog alkohola"

Norijada - 2
Norijada - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Matea Ćorić Brunović Matea Ćorić Brunović Foto: DNEVNIK.hr Norijada - 2 Norijada - 2 Foto: DNEVNIK.hr Norijada - 3 Norijada - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Norijada - 1 Galerija 1/4 >>
Vesela atmosfera vlada diljem zemlje, maturanti slave zadnji dan nastave. Kao i prošlih godina, bilo je onih koji su tražili pomoć hitne.

Tisuće maturanata u petak je proslavilo posljednji dan nastave. Trgovima i ulicama većih gradova od jutra vladaju pjesma i ples.

Zagrebački maturanti okupili su se na Trgu bana Jelačića, odakle je krenula povorka prema Bundeku na kojem se održava vrhunac slavlja. Ni ove godine norijada nije prošla bez šarenih majica, brašna, vode i paljenja baklji.

Reporterka Dnevnika Nove TV Matea Ćorić Brunović razgovarala je s djelatnicom zagrebačke hitne pomoći, Leom Huić. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Incident u tvornici oružja Propucao sebe i Amerikanca: Suvlasnik HS produkta prijavljen nakon nesreće

"Od jutros do 17 sati smo imali 20-ak intervencija. Uglavnom se radi o manjim ozljedama, ranama, a i nekoliko intokcikacija alkoholom", rekla je Huić te potvrdila da brojke ne odudaraju od prošlih godina.

"Mladima poručujemo da piju puno vode, klone se sunca i prvenstveno, da se dobro zabave i paze jedni na druge", rekla je Huić. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene