Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Maškarin u vozilu Hitne pomoći doživio sudar?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragičan slučaj mladog Rabljanina Miroslava Maškarina, kojemu je nakon rutinske operacije slijepog crijeva amputirana noga, dobiva novi zaplet. Mladić tvrdi kako je u kolima Hitne pomoći doživio i prometnu nesreću.

Miroslav Maškarin priznao je roditeljima i odvjetnici da se sjeća sudara prilikom prijevoza iz riječkog KBC-a u sisački, te kako su kola Hitne pomoći dugo stajala. 

Pročitajte i ovo Vladimir Šeks Stabilno je Vladimir Šeks operiran, DNEVNIK.hr doznaje detalje Policija - 3 Prekinut promet Nova prometna nesreća u Dalmaciji, cesta je zatvorena za promet

Odvjetnica je u telefonskom razgovoru za Novu TV rekla kako tog podatka nema u nalazu povjerenstva za unutarnji nadzor riječkog KBC-a. Ni ona ni obitelj nalaz nisu dobili od bolnice, već od novinara. Iz riječke bolnice na upite o slučaju Maškarin rekli su da za odgovore treba čekati nekoliko dana. 

Ministarstvo zdravstva je nalaz povjerenstva, po kojem liječnici nisu pogriješili nego je za sve kriva komplikacija na operaciji, poslalo Hrvatskoj liječničkoj komori. No, čelnici te institucije još su na godišnjim odmorima.

Na njihovo očitovanje o nalazima povjerenstva još će se morati pričekati. Sa svojom ocjenom oni će potom svu dokumentaciju uputiti Županijskom odvjetništvu u Rijeci. 

Malo je vjerojatno kako će Ministarstvo udovoljiti zahtjevu odvjetnice za neovisnom komisijom koja bi provela istragu. Za njih je to tijelo, poručuju, liječnička komora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene