Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imali plan potrošnje

O DONACIJAMA ŽIVOM ZIDU Lovrinović poslao očitovanje DIP-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Lovrinović iz stranke Promijenimo Hrvatsku priopćio je da nema saznanja da su u Živom zidu primane neevidentirane donacije.

Predsjednik stranke Promijenimo Hrvatsku Ivan Lovrinović, odgovarajući na traženje Državnog izbornog povjerenstva (DIP), priopćio je u srijedu navečer kako nemaju saznanja da su u Živom zidu primane neevidentirane donacije, a o čemu su tvrdnje iznesene u medijima.

Pročitajte i ovo Izbori za Europski parlament, ilustracija - 2 Nova tv d.d. Pravila - Izborna kampanja za izbor zastupnika u Europski parlament Karolina Vidović Krišto Prigovor zbog rezultata izbora Karolina Vidović Krišto tvrdi da je pokradena, stigao joj odgovor DIP-a

"Sredstva naše stranke prikupljana su od članova i simpatizera kroz donacije te smo ih po planu potrošnje prebacivali na koalicijski račun koji je otvorio Živi zid sukladno Zakonu o financiranju političkih strana i izborne promidžbe", pojašnjava Lovrinović.

Sva naša sredstva su sukladno koalicijskom Sporazumu o suradnji i zajedničkom izlasku na izbore za zastupnike u Hrvatski sabor trasnparentno transferirana s računa stranke na koalicijski račun koji je otvorio Živi zid što je vidljivo iz Izvješća koji smo sukreirali u dijelu koji se odnosio na naše troškove u kampanji te izvoda posebnog računa Živog zida u koji DIP ima uvid, stoji u Lovrinovićevom priopćenju. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene