Anne-Cécile Pinel (Foto: Nestali.hr)
Anne-Cécile Pinel (Foto: Nestali.hr)

U mjestu Tržić Tounjski u karlovačkoj županiji u nedjelju ujutro pronađene su ljudske kosti. Sumnja se da se radi o Francuskinji koja je nestala kod Slunja prije više od tri godine.


Za vrijeme organiziranog lova u mjestu Tržić Tounjski lovci su pronašli ljudske kosti. Odmah su pozvali policiju, a na teren su osim policajaca izašli i djelatnici Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba i preuzeli pronađene ostatke, piše OG portal.

Vezani članci Francuska policija, ilustracija (Foto: Uwe Anspach/DPA/PIXSELL) Uhitili Francuza: Ubio svoju suprugu, četvero djece i dva psa. Zakopao ih ispod terase obiteljske kuće Anne-Cecile Pinel (Foto: Facebook) Misterij ženskog kostura kod Ogulina: Uz čizme, pronađene još dvije stvari koje ukazuju na nestalu Francuskinju

Neslužbeno se doznaje da su uz ostatke pronađene i ženske čizmice, koje odgovaraju opisu obuće iz nacionalne evidencije nestalih, koje je na sebi imala Francuskinja Anne-Cecile Pinel koja je nestala u srpnju 2014. godine, na psihodeličnom festivalu Momento Demento pokraj Slunja.

Posljednji je put viđena kada se udaljila iz kampa odlazeći u šetnju. Jesu li kosti njezine, otkrit će analize.