Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Primorsko-goranska županija

HDZ-ova Majda Burić predstavila svoje zamjenike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidatkinja koalicije HDZ-a, HSP-a, HSP-AS, HSLS-a, HRAST-a, BUZ-a i HDS-a za primorsko-goransku županicu Majda Burić predstavila je kandidate za svoje zamjenike, Lovorka Gršca i Rudolfa Ljubičića, te istaknula da ih odlikuju mladost i iskustvo.

Lovorko Gržac iz Jadranova, rođen 1982. godine, najmlađi je izabrani gradski vijećnik u Crikvenici i najmlađi predsjednik crikveničkoga Gradskog vijeća uopće, rekla je Burić. Zaposlen je na mjestu direktora crikveničkoga komunalnog društva.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u

Gržac je istaknuo da će se usmjeriti prema problemu iseljavanja i demografskog sloma toga kraja te prema provedbi mjera namijenjenih ponajprije mlađim obiteljima.

Rudolf Ljubičić živio je i radio nekoliko godina u SAD-u, a nakon povratka u Hrvatsku specijalizirao je psihijatriju i intenzivno se bavi duhovnom psihijatrijom te je objavio više znanstvenih radova i tekstova o toj temi. Radi u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije.

Ljubičić je dodao da se kao zamjenik županice namjerava baviti zdravstvom i socijalnom politikom, a provedbom HDZ-ova programa poboljšati kvalitetu života građana. (HINA)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene