Obavijesti Video Pretražite Navigacija
LOKALNI IZBORI

Potvrdila Mrak Taritaš: SDP i HNS postigli dogovor oko Zagreba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Ostalo je da prođu stranačka tijela, a nakon što dogovor prođe stranačka tijela, sredinom idućeg tjedna će biti i formalno potpisivanje", kazala je Anka Mrak Taritaš.

SDP i HNS postigli su dogovor oko zajedničkog izlaska na izbore u Zagrebu, potvrdila je za Novu TV Anka Mrak Taritaš.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak, gradonačelnik Splita Moguća koalicija s DP-om? Puljak za Dnevnik Nove TV: "Prvi cilj je maknuti HDZ, a potom od Hrvatske napraviti modernu europsku zemlju" Tonino Picula SDP-ova eurouzdanica Picula ne skriva nezadovoljstvo: ''SDP se previše izložio i preuzeo sav rizik Milanovićevih političkih ambicija''

Službene potvrde iz SDP-a još nema, jer dogovor još mora dobiti zeleno svjetlo od tijela Gradske organizacije SDP-a. Kako doznajemo, sutra bi se trebala održati sjednica Predsjedništva gradskog SDP-a, a nakon toga slijedi potvrda Gradskog odbora.

"Taj dogovor je imao puno elemenata. Najvažnije je da smo se dogovorili kako vratiti ovaj grad građanima, jer građani su ostali bez mogućnosti upravljanja gradom. Ostalo je da prođu stranačka tijela, a nakon što dogovor prođe stranačka tijela, sredinom idućeg tjedna će biti i formalno potpisivanje", kazala je Mrak Taritaš.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene