Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci na terenu

Lokaliziran požar iznad Zlatnog Rata, izgorjelo šest hektara borove šume i niskog raslinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lokaliziran je požar iznad plaže Zlatni Rat u Bolu na Braču koji je izbio u petak u popodnevnim satima, gasilo ga je 50 pripadnika dobrovoljnih vatrogasnih društava i dva kanadera, a izgorjelo je šest hektara borove šume i niskog raslinja.

U petak u popodnevnim satima buknuo je požar na plaži Zlatni Rat u Bolu na Braču. Na teren su izašle sve raspoložive vatrogasne snage s Brača - 50 vatrogasaca kojima su u pomoć pritekla i dva kanadera.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Zapovjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Supetar Nikola Martinić za portal Dalmacija danas rekao je da je požar lokaliziran oko 18 sati i 15 minuta.

Vatrena stihija "preskakala" je na nekoliko mjesta iznad plaže Zlatni rat, gorjela je borova šuma, nisko raslinje, makija, a stradala je i plemenita vegetacija poput masline i vinove loze. Prema informacijama kojima zasad raspolažu izgorjela površina proteže se na šest hektara. Martinić je rekao kako su vatrogasci na terenu, te saniraju požarište. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene