Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''I mi moramo povećati cijene''

Reakcije na poskupljenje goriva: ''Standard nam je nikakav, a vidite da sve cijene idu gore''

Skuplje gorivo, skuplje i sve drugo (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Skuplje gorivo, skuplje i sve drugo (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Skuplje gorivo, skuplje i sve drugo (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Skuplje gorivo, skuplje i sve drugo (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Skuplje gorivo, skuplje i sve drugo (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/2 >>
Nakon što je gorivo u utorak poskupjelo u prosjeku za oko 20 lipa po litri, val poskupljenja mogao bi se preslikati na različite proizvode na tržištu.

Na poskupljenje goriva bune se autoprijevoznici, kojima raste cijena rada, ali i razne djelatnosti koje ovise o cijenama goriva.

Pročitajte i ovo Davor Štern, energetski konzultant Teški dani pred vozačima Cijene goriva i do 20 kuna po litri? Hrvatski naftni stručnjak: "Ne bih to isključio" Ulijevanje goriva - 4 NIKAD KRAJA Čeka li vozače u utorak novi šok na benzinskim postajama? "Mogućnost porasta cijena je velika"

Naftni stručnjaci upozoravaju kako cijene goriva rastu zbog geopolitičke situacije i sukoba u tjesnacu kojim se odvodi nafta iz Saudijske Arabije. Istodobno, cijene rastu jer padaju i američke rezerve nafte.

"Standard nam je nikakav, a vidite da sve idu cijene gore. Rad je na nuli, kako je bio prije 20 godina, tako i sad", ljut je Ivan, fasader.

"Mi nabavljamo materijal pomoću kombija, prijevoza, što znači da naše cijene moraju ići gore", istaknuo je fasader Anđelko.

"Na dan radim minimalno 70 kilometara. To vam je 70 kuna minimalno goriva. Meni je to kruh, za mene, moje radnike, i moju djecu", požalio se obrtnik Goran.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene