Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši direktor Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić te bivši tehnički direktor Zagrebačkih cesta, Stipe Ćorić i Krešimir Marko Artuković oslobođeni su danas optužbi na Općinskom kaznenom sudu svih optužbi prijevare i zloporabe položaja u Zagrebačkim cestama.


Nepravomoćnu su osuđujuću presudu dobili Josip Sabljić, osam mjeseci zatvora, te Srećko Vukanović, uvjetna kazna od pet mjeseci zatvora u tri godine kušnje.

Vezani članci Slika nije dostupna Mutni poslovi u Zagrebačkim cestama? Slika nije dostupna 'Slobodan Ljubičić odlazi iz Zagrebačkog holdinga'

Ćorića se teretilo da je na račun Zagrebačkog holdinga vozio unajmljeni automobil što je tvrtku stajalo 20-ak tisuća kuna, dok je Ljubičić bio optužen da je korištenje rent-a-cara dozvolio.

Bivši tehnički direktor Zagrebačkih cesta, Stipe Ćorić, rent-a-carom se koristio i u vrijeme bolovanja. I 400 litara benzina, prema optužbama, bilo je na Holdingov račun. On je ostao na savjetničkom mjestu, a Kikaš, kako odmilja zovu nekad bliskog suradnika i prijatelja zagrebačkog gradonačelnika Bandića, u međuvremenu se bacio u privatni biznis.