Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pomoć uskočio Maras

Linić svojim računalnim 'vještinama' nasmijao ministre

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesnalaženje ministra Linića na računalu izazvalo je smijeh kod nekih članova Vlade.

Na današnjoj sjednici Vlade dogovorene su neke mjere uštede kako bi se spasilo hrvatsko gospodarstvo, no ministri su se danas zbog nekih stvari i dobro nasmijali.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Suzana, ne ide to tako Košmar na sjednici UN-a: Vučića ponizili, a kamere su snimile što je radila njegova savjetnica Izjava premijera Plenkovića nakon sjednice Vlade Na zatvorenom dijelu sjednice Imenovani novi predstavnici brojnih institucija: Na popisu se nalaze Jadrolinija, Novinarsko društvo, HGSS i brojni drugi

>> Smijeh u Vladi: Ministru se tijekom izlaganja 'zamrznuo' laptop

Ministar financija Slavko Linić nije se baš najbolje snašao na svom računalo što je nasmijalo ministre Čačića i Grčića, no Liniću je u pomoć brzo priskočio Gordan Maras.

Podsjetimo, slično se dogodilo i ministru Jakovinu kojemu se usred izlaganja 'zamrznuo' laptop.

Vlada je na sjednici svim tvrtkama nastradalima u gospodarskoj krizi koja traje već četvrtu godinu ipak pružila još jednu šansu prije nego što ih blokira, pošalje u stečaj ili likvidira.

'Nudimo dužnicima dva scenarija. Oni koji mogu odmah vratiti svoj dug, njima ćemo oprostiti dug, a ostalima ćemo ponuditi da svoje dugove prema državi nastale do kraja 2012. godine refinanciraju na maksimalno 36 mjeseci', rekao je ministar financija Slavko Linić.

Oni dužnici koji se odluče za jednokratno plaćanje duga, morat će cjelokupni iznos platiti najkasnije 30 dana od trenutka kada podnesu zahtjev za otpis kamata. Tako će, odjednom, morati vratiti sva svoja porezna dugovanja nastala do 31. siječnja ove godine. Djelomično kombiniranje jednog i drugog modela neće biti dozvoljeno. A svi dužnici koji se odluče za obročnu otplatu duga najprije će morati dobiti suglasnost od Porezne uprave.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene